Mijn naam is Berry Lammers en ik ben sinds 1998 werkzaam in de dienstverlenende sector. In 2012 ben ik een hele andere richting ingeslagen, doordat ik steeds meer het verlangen kreeg om mensen direct met hun (pijn) klachten te helpen.

Zelf heb ik jaren met een ontsteking aan mijn onderarm (golfarm) rond gelopen waarbij ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. Tot ik in aanraking kwam met APS therapie. Na 12 behandelingen waren de pijn en de ontsteking weg en deze zijn niet meer terug gekomen. Later ben ik met APS therapie behandeld aan zenuwpijn in mijn linkerbeen wat ik had overgehouden aan een dubbele hernia operatie. Deze pijnklachten waren na 7 behandelingen dusdanig verlicht dat ik er geen last meer van had. Door mijn eigen ervaringen met APS therapie ben ik enorm enthousiast geworden en ben ik ervan overtuigt dat andere mensen ook geholpen kunnen worden bij hun (pijn) klachten.

Medio 2013 ben ik begonnen met de opleiding tot APS Therapeut/Pijn Therapeut bij APS Therapie te Heteren. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond.
In 2015 heb ik de psychosociale HBO opleiding met goed gevolg afgerond.
Sinds oktober 2015 ben ik EMDR practitioner in opleiding en doorloop ik een supervisie-traject om deze opleiding helemaal af te ronden.

berry

Berry Lammers

APS therapeut
Mijn naam is Marieke Lammers-Bos en ben sinds 28 juli 2016 geaccrediteerd APS therapeut. Daarnaast ben ik ook Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in de Zorg en Welzijn sector.

Tijdens mijn opleiding tot APS therapeut heb ik ervaring opgedaan in de praktijk van mijn man. Nu werken wij samen in de praktijk. Het werk als APS therapeut vindt ik erg leuk, omdat alle hulpvragen en cliënten anders zijn en we zoveel positieve resultaten hebben. Mijn doel is om de klachten die iemand heeft doormiddel van de APS therapie te verhelpen en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Want leven met pijn en lage energie gaat ten koste van je plezier en je zin in de dagelijkse dingen. Daarbij vind ik het belangrijk om ook verder te kijken dan de klacht waarvoor iemand komt.

Naast mijn werk als APS therapeut werk ik als Persoonlijk Begeleider. Ik werk op een locatie waar Beschermd Wonen wordt aangeboden voor mensen die dit tijdelijk nodig hebben door een psychische aandoening en/ of psychosociale problemen.

Marieke APS Therapeut

Marieke Lammers-Bos

APS therapeut
Wij hebben een holistische visie en denken dat wat er op geestelijk niveau gebeurt altijd zijn weerslag heeft op het lichaam en andersom. Onze levenskwaliteit word sterk beïnvloed door hetgeen wij waarnemen en voelen. Indien wij iedere dag geconfronteerd worden met (pijn)klachten en andere lichamelijke ongemakken heeft dit een enorme impact op ons dagelijks functioneren en daarmee op de kwaliteit van ons leven.

Graag helpen wij u om de kwaliteit van uw leven te verbeteren!