Waarvoor staat APS?

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. De actiepotentiaal is een lichaamseigen elektrisch communicatiesignaal dat snel informatie kan verzenden naar zenuwcellen, weefsels en spieren. Het is een natuurlijke en wetenschappelijk bewezen microstroom therapie, die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering. Met behulp van het APS apparaat wordt een uniek microstroom signaal afgegeven aan het lichaam om de lichaamseigen Actiepotentiaal op te wekken. Hierdoor wordt lichaamsenergie vrij gemaakt waardoor het lichaam geprikkeld wordt tot zelfherstel. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een unieke vorm van microstroom heeft APS Therapie een sterk doordringbaar vermogen waardoor ook dieper gelegen gebieden in het lichaam goed te bereiken zijn.   Hiermee onderscheidt APS Therapie zich ten opzichte van veel andere therapievormen.

Voor wie is APS geschikt?

APS therapie helpt mensen met zowel lichamelijke als psychische klachten, of deze nu acuut of chronisch zijn. Bij acute klachten, zoals sportblessures, treedt vaak al na één behandeling herstel op. Mensen met chronische klachten zoals reuma, artrose, MS, burn-out, stress en vermoeidheidsklachten hebben meer behandelingen nodig. Na een aantal behandelingen is vaak al te merken dat men beter slaapt,  een beter humeur, meer rust in het hoofd heeft en dat men meer energie heeft. De behandelingen zijn absoluut pijnloos, goed te combineren met andere behandelingen en/of medicijnen en zijn zonder risico of negatieve bijwerkingen.

APS is ook voor kinderen een ideale vorm van therapie, daar de behandeling pijnloos is en er vrij snel resultaat geboekt kan worden.